Om klinikken

Ansigtsbehandling - Forkæl dig selv og få en sund og velplejet hud. Eller prøv vores voksbehandlinger. Bestil gavekort og book din tid online.

 

Simone Meiner Professional er en hudpleje- og negleklinik, hvor der tilbydes luksuriøse behandlinger baseret på individuel basis med fokus på effekt og personlig stil.

Det er vigtigt, at der vælges den helt rigtige pleje af huden, idet huden og hudproblemer aldrig er ens. Jeg hjælper kunden igennem en grundig vurdering, effektiv behandling og en efterfølgende vejledning i pleje af huden, så der med tiden opnås en synlig effekt på hudens sundhed og udseende.  Jeg er lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole.

Jeg har gennem de seneste år arbejdet rigtig meget med negle og er blandt andet tilknyttet kosmetik koncernen Insight Cosmetics Group (leverandør af blandt andet CND Shellac) som freelance konsulent. Når vi har fundet din personlige stil, så laver jeg de mest fantastiske negle – fra det klassiske og enkle look til det mere fantasifulde og vovede design. Jeg har opnået flere top3 placeringer indenfor danmarksmesterskaberne i neglekonkurrencer. Jeg er uddannet CND Negleteknikker.

 

√ Lægeeksamineret kosmetolog fra Nordsjællands Kosmetologskole 
√ Certificeret CND Negleteknikker fra Insight Cosmetics Group
√ Certificeret vippeteknikker fra Lash Bar Copenhagen
√ Certificeret Dermatude behandler fra Nouveau Art


Klinikken er forhandler af hudplejeserierne Darphin samt makeup-serien fra Jane Iredale og negleprodukter fra CND. Produkterne har jeg særligt udvalgt ud fra deres effektivitet og sunde ingredienser – kun det bedste er godt nok for mine kunder.

 

Forhandler af følgende produkter:

 

√ Darphin
√ Jane Iredale
√ CND negleprodukter
√ Dermatude Anti-Age.

Nøgleordene for mit arbejde er: KREATIV, PERFEKTIONISTISK, SMILENDE.

JEG GLÆDER MIG TIL AT SE DIG I MIN KLINIK.

 

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag9.00-18.00
Onsdag9.00-18.00
Torsdag9.00-18.00
Fredag9.00-16.00
Lørdag9.00-15.00
Powered by CBIT online booking system